Contact

Reserveer op tijd!, het liefst minimaal een week van tevoren. Mijn agenda zit meestal vol dus op korte termijn afspreken zal vaak niet lukken.

Ik ontmoet graag nieuwe mensen. Stuur mij een e-mail en vertel me iets over jezelf en wat je graag wilt doen als we elkaar ontmoeten en ik neem contact op met jou.

Om veiligheid- en geloofwaardigheids redenen reageer ik alleen op gesprekken met nummerherkenning. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten maar je zult begrijpen dat ik – voor zowel mijn eigen veiligheid en voorzorg als ook de jouwe – helaas genoodzaakt ben om een iedere nieuwe klant te controleren. Met deze informatie word door mij met de grootst mogelijke zorg omgegaan en ik kan je verzekeren dat dit niet in verkeerde handen valt. Wederzijdse discretie is van het grootste belang en mijn belang is vooral jou: een tevreden vaste klant! Het is tenslotte informatie die ik nodig heb om af te spreken en onze date goed voor te bereiden.

Het hotel dient geboekt te zijn onder dezelfde naam die je opgeeft zodat ik dit bij het hotel kan controleren. Elk ander adres dient ook verifieerbaar te zijn.

Mail mij alleen nadat je mijn informatie hebt gelezen en je op de hoogte hebt gesteld van mijn prijzen.

De dag voor onze rendez-vous zal ik je een bevestigingsemail sturen. Een a twee uur van tevoren zal ik je ter bevestiging bellen. Ik ben zeer professioneel waar het plannen en bevestigen betreft want ik wil niet dat een van ons beide een heerlijke tijd misloopt.

Als je nog vragen hebt kun je me altijd bellen op 0615 685 066

Het is jammer maar het blijft helaas nodig de echte mannen van de sukkels te scheiden.

  Voor- en achternaam (verplicht)

  Beschrijf jezelf(verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Hotel en kamernummer

  Gewenste datum, tijd en duur van afspraak (verplicht)

  Wat verwacht je van onze date / verzoeken / wensen (verplicht)

  Overige vragen en/of opmerkingen